Mallalasse's Igon Bamse

Litt om meg:

Hei! Jeg er en Finsk Lapphund og heter Mallalasse's Igon Bamse, men blir bare kalt Igon eller et av kjælenavna mamma og pappa bruker på meg. Mine kjælenavn er blant annet vennen, lille venn og kose bamse. Jeg ble født i Bamble, Telmark den 11.04.2008 hos Mallalasse's kennel.(http://www.mallalasse.com). Du kan lese mer om kennelen ved å gå inn på Mallalasse's hjemmeside, har lagt ved link til deres hjemmeside.

Hvis du ønsker mer info om rasen Finsk Lapphund så har mamma lagt ut linken til Norsk Lapphundklubb under linker, og der finner du mye nyttig info om rasen, i tillegg finner du info om rasene Svensk Lapphund og Lapsk Vallhund.

Mer info om hva som her skjedd i mitt liv finner du under Mitt liv pr 13.02.2009 og nyheter .

Den 7.mai 2015, tok jeg reisen over regnbuebroen, har jo vært plaget med knærne av og til de siste årene pga sykdommen patella luxasjon. Og på en tur i slutten av april skrek jeg til og haltet resten av turen, men gå tur det ville jeg fremdeles. Og etter å ha gått noen dager og haltet tok mamma og pappa meg med til dyrlegen for å sjekke hva som var galt. Og denne gangen var det virkelig gått galt, korsbåndet var slitt av. Så det var kun 2 valg mamma og pappa fikk, enten operasjon med mye hvile og opptrening etterpå eller la meg få lov å vandre videre. De visste heller ikke hvordan det ville gått med det andre kneet hvis de hadde valgt operasjon, jeg var jo ikke frisk i det heller. Selv om dette nok var det tyngste valget mamma og pappa noen gang har måtte ta så lot de meg få slippe.

Sitter ikke jeg pent eller? nesten 10 mnd 07.02.09
Sitter ikke jeg pent eller? nesten 10 mnd 07.02.09

Håper dere koser dere med hjemmesiden min og kommer på hyppig besøk.

voff voff Igon fra den andre siden av regnbuebroen!